«І прийде кохання» завершилось із часткою 6,62%

13 Червня 2012
6383
13 Червня 2012
15:48

«І прийде кохання» завершилось із часткою 6,62%

6383
У середньому програма мала частку 7,59%
«І прийде кохання» завершилось із часткою 6,62%

12 червня, у вівторок, фінальний випуск програми «І прийде кохання» на «1+1» мав рейтинг 1,89%, частку 6,62% за комерційною аудиторією каналу (люди віком18-54, вибірка «Вся Україна»). Тут і далі наведено попередні дані (overnight) компанії GfK Ukraine.

 

У містах з населенням понад 50 тис. осіб показники нижчі: рейтинг 1,51%, частка 4,96%.

 

При цьому в середньому програма мала частку 7,59% за «Всією Україною» та 6,99% за «50 тис.+». Програма стартувала на каналі 20 березня , 17 квітня призупинила вихід, а 8 травня «1+1» відновив її трансляцію.

 

Частка останнього випуску шоу була найнижчою з-поміж усіх епізодів. Програма вийшла у слоті 22.45-23.45 - у цей же час на «Україні» транслювався матч Євро-2012 Польща - Росія.

 

Нагадаємо, шоу створене за форматом Coming Soon Love голландської компанії Endemol. Для «1+1» проект зняв продакшн Олени Колеснікової (Вікторової). Героїнями проекту стали п'ять відомих жінок: хореограф Олена Шоптенко, олімпійська чемпіонка з плавання Яна Клочкова, телеведуча Лідія Таран, співачка Євгенія Власова і бізнес-вумен Олена Дуніна. Протягом двох місяців вони зустрічалися з реальними чоловіками, відібраними за анкетними даними, щоб розібратися в коханні і своїх стосунках. Щовечора учасниці обговорювали одна з одною та з ведучим проектом Вадимом Колесніковим свої враження від побачень, ділилися емоціями й аналізували їх.

 

Розрахунок показників здійснений для населення віком 18-54, вибірки «Вся Україна», «50 тис.+». Дослідження телевізійної аудиторії реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс», дані надані Індустріальним телевізійним комітетом (ІТК). Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6383
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду