detector.media
27.02.2012 15:23
«І прийде кохання» з Лідією Таран і Яною Клочковою вестиме психолог Вадим Колесніков
Проект знімається за форматом Coming Soon Love

Участь у новому шоу «І прийде кохання», яке в березні стартує на «1+1», візьмуть олімпійська чемпіонка з плавання Яна Клочкова, хореограф Олена Шоптенко, телеведуча Лідія Таран, співачка Євгенія Власова та бізнес-вумен Олена Дуніна. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Шоу створюється за форматом Coming Soon Love голландської компанії Endemol. Як уже писала «Детектор медіа», проект знімає продакшн Олени Колеснікової (Вікторової), яка торік працювала на каналі СТБ і була керівником дейтинг-шоу «Холостяк».

 

Новий проект вестиме психолог Вадим Колесніков, чоловік Олени Колеснікової (Вікторової). У минулому телесезоні він був психологом проекту «Холостяк» та експертом пост-шоу «Холостяк. Як вийти заміж» на СТБ. До цього був консультантом у багатьох телевізійних проектах, ведучим програми «Наші» на НТН.

 

За форматом, «І прийде кохання» - це документальний серіал, у якому п'ять відомих самотніх жінок намагаються розібратися в коханні. Героїні програми протягом двох місяців зустрічаються з реальними чоловіками, обговорюють одна з одною та з ведучим проекту Вадимом Колесніковим свої враження від побачень, аналізують їх.

 

Учасниці шоу на власному досвіді показуватимуть глядачам, з чого складають стосунки чоловіка й жінки, що їх розвиває, а від чого стосунки можуть загинути. Водночас вони розбираються зі своїм минулим, щоб знайти шлях до нового кохання.

 

«Я прийшла сюди не з метою знайти собі пару. Для мене участь у проекті - свого роду експеримент у галузі психології відносин», - каже Лідія Таран.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY