«1+1» запускає дейтинг-проект із журналістками «Сніданку з 1+1»

19 Березня 2012
11711
19 Березня 2012
15:30

«1+1» запускає дейтинг-проект із журналістками «Сніданку з 1+1»

11711
«1+1» запускає дейтинг-проект із журналістками «Сніданку з 1+1»

20 березня в «Сніданку з 1+1» стартує новий інтерактивний проект «Зі сніданківкою на курорт». Про це розповів ведучий Олексій Нагрудний у прямому ефірі «Сніданку з 1+1».

 

Участь у проекті візьмуть журналістки ранкового шоу Наталка Щука, Леся Бакалець, Ніна Грушецька та Мирослава Ульяніна. За задумом проекту, з 20 березня по 2 квітня молоді чоловіки можуть надсилати листи до редакції і вказувати, яка дівчина їм сподобалася найбільше.

 

«Команда "Сніданку" багата на талановитих і красивих дівчат. Всі вони вродливі і розумні, але надто багато працюють. Саме тому всі вони самотні. З 20 березня до 2 квітня тисячі парубків з усієї України мають шанс назавжди захопити серце однієї з наших красунь. Обери дівчину, яка сподобалася тобі найбільше і надсилай лист за редакцією», - йдеться в сюжеті.

 

Переможе та пара, за яку глядачі віддадуть найбільше смс-голосів. Саме вона й отримає головний подарунок - подорож на двох до Греції.

 

Проект запускається в рамках підтримки нового шоу «1+1» «І прийде кохання», прем'єра якого - 20 березня.

 

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11711
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Che
4421 дн. тому
отсоси, кукушечка
Kukushka
4422 дн. тому
О! Всі стерви "Сніданку" в одному проекті? Ай класно як!)))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду