Азаров запропонував Порошенка на посаду міністра економіки

23 Лютого 2012
10388
23 Лютого 2012
17:31

Азаров запропонував Порошенка на посаду міністра економіки

10388
Порошенко поки що не призначений міністром
Азаров запропонував Порошенка на посаду міністра економіки

Прем'єр-міністр Микола Азаров запропонував кандидатуру Петра Порошенка на посаду міністра економічного розвитку і торгівлі. Про це президент України Віктор Янукович сказав в інтерв'ю для програми «Вечори з Віталієм Коротичем», повідомляє прес-служба глави держави.

 

Пан Янукович зазначив, що вже мав коротку бесіду з Петром Порошенком, під час якої той стисло виклав своє бачення організації роботи Мінекономіки та власних кроків як його керівника.

 

Також він додав, що залишився «загалом задоволеним тим, що почув попередньо, і тепер очікує від Петра Порошенка письмового викладу його плану дій».

 

«Я йому сказав - підготуйте, будь ласка, Петре Олексійовичу, дуже стислу, коротку програму, з чим ви хотіли б прийти в Міністерство економіки», - зазначив Віктор Янукович.

 

Інтерв'ю президента вийде в ефір Першого національного каналу в суботу, 25 лютого, о 12:30 і в неділю, 26 лютого, о 22:00.

 

Інформацію про призначення Петра Порошенка міністром економіки сьогодні, 23 лютого, на брифінгу підтвердив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов. Однак депутат від БЮТ Андрій Шкіль заявив, що, за його інформацією, Петро Порошенко відмовився від зазначеної посади.

 

«Детектор медіа» протягом дня чекає на коментар прес-служби Петра Порошенка, але поки що його не отримала.

 

Петро Порошенко, з-поміж іншого, є головою наглядової ради і власником 5-го каналу, партнером «Українського медіахолдингу» по мережах «Наше радіо», «Ретро ФМ» і Next (екс-«Радіо Алла» та екс-Radio One) та видавничій компанії KP Media, а також власником провайдера Maximum TV.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10388
Читайте також
04.04.2011 17:29
Сергій Лещенко, «Українська правда»
31 307
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду