Порошенко спростував чутки про купівлю 5-го каналу

15 Січня 2012
14042
15 Січня 2012
13:25

Порошенко спростував чутки про купівлю 5-го каналу

14042
Порошенко спростував чутки про купівлю 5-го каналу

Голова наглядової ради і власник 5-го каналу Петро Порошенко спростував інформацію ЗМІ щодо пропозицій продажу каналу, повідомляє «Українська правда».

 

«Якщо відверто, то за останні півроку ніяких спроб чи пропозицій щодо уступки чи продажу каналу не було», - зазначив пан Порошенко на своїй сторінці в Facebook. І додав «Коли з’явиться реальна загроза втрати незалежності каналу, я обов’язково звернуся до Вас (УП. - ТК) за підтримкою».

 

Раніше УП з посиланням на власні джерела повідомила, що син президента Олександр Янукович схиляє Порошенка до переговорів про продаж 5-го каналу. Після публікації новини прес-служба Петра Порошенка поширила заяву, в якій заперечила інформацію джерел УП: «Просимо взяти до відома інформацію про те, що Петро Порошенко станом на сьогодні є 100% власником 5-го каналу, що підтверджується Єдиним державним реєстром підприємств та організацій України (ЄДРПОУ). Намірів змінювати структуру власників - не існує».

 

У грудні минулого року під час чату на ТК генеральний продюсер 5-го каналу Юрій Стець назвав чутки щодо продажу каналу спробою дискредитувати його.

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14042
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду