Гайтана хоче судитися зі «свободівцем»

22 Лютого 2012
8445
22 Лютого 2012
18:44

Гайтана хоче судитися зі «свободівцем»

8445
Гайтана хоче судитися зі «свободівцем»

Співачка Гайтана, яка представлятиме Україну на «Євробаченні - 2012», має намір подати до суду на члена політради ВО «Свобода» Юрія Сиротюка через його висловлювання щодо підсумків відбіркового конкурсу. Про це вона заявила 22 лютого під час прес-конференції в Києві.

 

«Я цього так не залишу, це більше, ніж особиста образа», - сказала співачка, зауваживши, що завжди вважала себе українкою, і її мама також є українкою, а слова політика є розпалюванням міжрасової ворожнечі.

 

Заступник гендиректора Національної телекомпанії України Валід Арфуш нагадав, що НТКУ чекає вибачень від Юрія Сиротюка.

 

Голова правління Східно-Європейського інституту розвитку Мрідула Гош зазначила, що в Україні це не перший випадок расової дискримінації, але жоден з них не отримав реального засудження. На її думку, порушення кримінальної справи зможе стати на заваді мові ненависті.

 

Нагадаємо, Юрій Сиротюк виступив проти того, щоб Україну на «Євробаченні» представляла темношкіра співачка. За його словами, через Гайтану «Україну будуть асоціювати з іншим континентом, десь в Африці».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8445
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Татьяна
4448 дн. тому
ГАЙТАНА НЕ ДОЛЖНА ПРЕДСТАВЛЯТЬ УКРАИНУ,БО УКРАИНА С ДРУГИМ ЛИЦОМ. КОНЕЧНО,ЭТОТ КОНКУРС КУПИЛ ЕЕ МУЖ-ЛЮБОВНИК.КТО Б СОМНЕВАЛСЯ. оНА ПРЕДСТАВИТЕЛЬ ДРУГОЙ РАССЫ.И ХОРОШО УЧИЛ ВЧЕРА ИЛЬЕНКО ИЗ ВО "СВОБОДА" НА ТВЫ ЭТОГО УРОДА ВАЛИДА АРФУША. НО ПРИ ЭТОМ С БОЛЬШИМ УВАЖЕНИЕМ ОТНОШУСЬ К МУСТАФЕ НАЙЕМУ.ОН ВЫУЧИЛ УКРАИНСКИЙ И ВЛАДЕЕТ ИМ ЛУЧШЕ ЧЕМ Я- У К Р А Н К А.УДИВЛЯЮСЬ,ЧТО ПРИ ВСЕЙ ХАРИЗМЕ ИЛЬЕНКО НЕ ЗАЕХАЛ В РОЖУ АРФУШУ. БЫЛО БЫ ОТЛИЧНО. ПУСТЬ И ЕДИТ В СВОЮ ФРАНЦИЮ,ГДЕ УЧИЛСЯ.
Пандориум
4448 дн. тому
Линейной зависимости когнитивных способностей от объема головного мозга нету, если в допустимых пределах и речь не идет о крайностях. Как у всех у них могут быть головы больших диаметров. Если на 50 % украинка, то почему бы и не выступить. А если бы москаль угро-финский пел, то было бы нормально???
Г.Б.
4449 дн. тому
Расовое отталкивание - закономерность психологическая, физическая, ментальная - ЭТО НАУКА! Натужные старания либералов уничтожить закон природы приводят к обострению темы. Франция уже начала понимать, иначе через полвека ни одного этнического француза не останется. Британия тоже задумалась несмотря на вой любителей расовых коктейлей. НИ ОДИН ТЕМНОКОЖИЙ ЕЩЕ НЕ СТАЛ НОБЕЛЕВСКИМ ЛАУРЕАТОМ В ОСНОВОПОЛАГАЮЩИХ ОБЛАСТЯХ ПРОГРЕССА. Спросите антропологов: черепные кости негров в два раза толще костей белых. Это означает уменьшение объема для головного мозга. Потому негров боксеров почти невозможно отправить в нокдаун-нокаут. Хотите деградации человечества - трахайтесь на здоровье. А гайтана такая же украинка, как янукович и остальная банда пришельцев. КАЖДЫЙ СВЕРЧОК ЗНАЙ СВОЙ ШЕСТОК.
Котигорошко
4449 дн. тому
тю... хєрня якась... на шо ображатися? людина правду сказала, а ви на неї: расист.
Добрий
4449 дн. тому
Я є прихильником ВО Свобада, але я засуджую висловлювання Юрія Сиротюка чівстосовно Гайтани та закликаю його публічно вибачитись. А стосовно "одноклеточных", то не суди по собі і не шукай собі родичів, серед свободи ти не знайдеш.
Злой
4449 дн. тому
Гайтана! До одноклеточных все равно не дойдет, почему на них подают в суд. Не порти себе нервы, думай о победе на конкурсе.
Гайтана молодец
4449 дн. тому
Умничка. Гайтана больше украинка, чем Лобода и Лорак вместе взятые. С гордостью жду ее появления на Евровидении. Пусть Европа обзавидуется: украинки и голосистые, и харизматичные, и красавицы!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду