Костицький каже, що Гайтана ще не скаржилася до моральної комісії на расизм

28 Лютого 2012
8138
28 Лютого 2012
12:22

Костицький каже, що Гайтана ще не скаржилася до моральної комісії на расизм

8138
НЕК очікує на звернення найближчим часом
Костицький каже, що Гайтана ще не скаржилася до моральної комісії на расизм

Співачка Гайтана, яка представлятиме Україну на «Євробаченні-2012», наразі ще не зверталася до Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі щодо образливих расистських висловів на її адресу з боку представника ВО «Свобода» Юрія Сиротюка. Про це сказав голова НЕК Василь Костицький під час засідання, яке відбулося 27 лютого.

 

«Звернень від Гайтани ще не надходило, але ми очікуємо їх отримати найближчим часом», - зазначив пан Костицький.

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», Гайтана здобула перемогу в національному відборі конкурсу «Євробачення-2012». Однак Юрій Сиротюк з ВО «Свобода» виступив проти того, щоб Україну на «Євробаченні» представляла темношкіра співачка. За його словами, через Гайтану «Україну будуть асоціювати з іншим континентом, десь в Африці». Гайтана має намір судитися зі «свободівцем».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8138
Читайте також
03.03.2012 08:02
Борис Кушнірук, «Блоги. Українська правда»
13 261
28.02.2012 08:21
Борис Бахтєєв
для Mediasapiens
2 079
21.02.2012 19:18
Борис Бахтєєв
для «Детектор медіа»
21 167
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду