Черновецький звинувачує ЗМІ в тому, що вони зробили з нього «Космонавта»

16 Лютого 2012
8087
16 Лютого 2012
11:13

Черновецький звинувачує ЗМІ в тому, що вони зробили з нього «Космонавта»

8087
Черновецький звинувачує ЗМІ в тому, що вони зробили з нього «Космонавта»

Мер Києва Леонід Черновецький вважає, що ЗМІ, які належать його політичним опонентам, а також «недобросовісні» журналісти створили з нього в медіа образ людини з порушеною психікою. Про це він сказав в інтерв'ю «Комсомольской правде в Украине».

 

«"Пообрывали" из контекста моих выступлений отдельные фразы и на протяжении последних лет стали показывать меня в СМИ как человека с нарушенной психикой, "Космонавта", давали мне другие обидные прозвища, человека, который не имеет моральных принципов, человека, который покупал избирателей за гречку», - обурився він.

 

Також він додав, що ЗМІ публікували «викривлені на комп'ютері» його фото.

 

«Я сделал из этого определенные выводы. Первый из них заключается в том, что нельзя раскрывать свою душу и сердце перед недобросовестными журналистами, большинство из которых, к большому моему сожалению, являются исполнителями чужих аморальных заказов и часто сами от них страдают» - наголосив Леонід Черновецький.

 

Він переконаний, що ЗМІ мають силу зробити з будь-якого політика будь-який образ. Тепер, за його словами, потрібен час, щоб «люди, які відчувають до нього інтерес як до публічної фігури, могли все зважити і за певний час усе зрозуміти».

 

Пан Черновецький закликав усіх, у кого виникають сумніви у його «нормальності», згадати про те, що він створив «десятки робочих місць та один з найуспішніших банків». Також він запропонував переглянути закони, автором яких він є, і звернути увагу на те, «якою мовою вони написані та з якими помислами».

 

Знову балотуватись на посаду мера Києва пан Черновецький не хоче, однак, чи братиме участь у виборах до Верховної Ради, він ще не визначився.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8087
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду