detector.media
16.02.2012 11:13
Черновецький звинувачує ЗМІ в тому, що вони зробили з нього «Космонавта»

Мер Києва Леонід Черновецький вважає, що ЗМІ, які належать його політичним опонентам, а також «недобросовісні» журналісти створили з нього в медіа образ людини з порушеною психікою. Про це він сказав в інтерв'ю «Комсомольской правде в Украине».

 

«"Пообрывали" из контекста моих выступлений отдельные фразы и на протяжении последних лет стали показывать меня в СМИ как человека с нарушенной психикой, "Космонавта", давали мне другие обидные прозвища, человека, который не имеет моральных принципов, человека, который покупал избирателей за гречку», - обурився він.

 

Також він додав, що ЗМІ публікували «викривлені на комп'ютері» його фото.

 

«Я сделал из этого определенные выводы. Первый из них заключается в том, что нельзя раскрывать свою душу и сердце перед недобросовестными журналистами, большинство из которых, к большому моему сожалению, являются исполнителями чужих аморальных заказов и часто сами от них страдают» - наголосив Леонід Черновецький.

 

Він переконаний, що ЗМІ мають силу зробити з будь-якого політика будь-який образ. Тепер, за його словами, потрібен час, щоб «люди, які відчувають до нього інтерес як до публічної фігури, могли все зважити і за певний час усе зрозуміти».

 

Пан Черновецький закликав усіх, у кого виникають сумніви у його «нормальності», згадати про те, що він створив «десятки робочих місць та один з найуспішніших банків». Також він запропонував переглянути закони, автором яких він є, і звернути увагу на те, «якою мовою вони написані та з якими помислами».

 

Знову балотуватись на посаду мера Києва пан Черновецький не хоче, однак, чи братиме участь у виборах до Верховної Ради, він ще не визначився.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY