У квітні Україну відвідає місія WAN-IFRA з питань свободи слова

14 Лютого 2012
7929
14 Лютого 2012
17:46

У квітні Україну відвідає місія WAN-IFRA з питань свободи слова

7929
У квітні Україну відвідає місія WAN-IFRA з питань свободи слова

У квітні цього року в Україну прибуде місія Всесвітньої асоціації видавців газет та новин (WAN-IFRA) з питань свободи слова, яка планує зустрітися як із лідерами думок у питаннях свободи слова, так і з міжвідомчою робочою групою при президентові України. Про це розповів Олексій Погорєлов, гендиректор Української асоціації видавців періодичної преси (УАВПП).

 

Ці зустрічі відбудуться в межах програми «Відкрита розмова» з метою обговорення питань свободи слова в Україні. «Спочатку вони планують зустрічатися з лідерами думок, дізнатися про реальну ситуацію зі свободою слова, щоб розібратися в ній, з одного боку, а з іншого боку, вони хочуть донести свої висновки до міжвідомчої робочої групи і до президента», - говорить Погорєлов.

 

14 лютого під час першого засідання робочої групи зі сприяння підготовці та проведенню в Україні Світового конгресу газетярів Дарії Чепак як прес-секретарю президента доручили посприяти цим зустрічам.

 

Всесвітня асоціація видавців газет та новин об'єднує 78 національних асоціацій з понад 120 країн світу. До неї також входять індивідуальні члени та міжнародні інформаційні агентства.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7929
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду