Під час «Шустер live» Ляшка вигнали зі студії

12 Лютого 2012
10505
12 Лютого 2012
13:19

Під час «Шустер live» Ляшка вигнали зі студії

10505
«Як на футболі: отримуєш картку і йдеш»
Під час «Шустер live» Ляшка вигнали зі студії
10 лютого темою під час ток-шоу «Шустер live» на Першому національному народного депутата Олега Ляшка попросили залишити студію.
 
Це відбулося після того, як він втрутився у дискусію голови ради Нацбанку Петра Порошенка та одного з лідерів партії «Єдиний центр» Вадима Карасьова. Пан Порошенко говорив, зокрема, про те, що «не можна плутати Зону вільної торгівлі і свободу в середині країни». Пан Ляшко намагався втрутитися з реплікою та звернутися до Петра Порошенка: «Не треба захищати власний ринок. Ви за 20 років на території імпорту наше підприємство знищили». 
 
Після цього Савік Шустер наполіг на ому, щоб депутат залишив студію.  
 
«...мільйони українців без роботи, без зарплати, без можливості до існування. У нас знищена промисловість, у нас знищено сільське господарство. Отакі апологети завезення імпорту знищили власну промисловість. До побачення», - сказав Олег Ляшко.
 
До того депутат постійно намагався втрутитися у виступи учасників ток-шоу. На програму, тема якої була «Чому Росію нудить від помаранчевого сиру?», він приніс шмат сиру. «Це раритетний вже, очевидно, Пирятинський сир», - пояснив депутат, пропонуючи завчасно нарізаний грубими шматками продукт Савіку Шустеру.
 
Під час виступу міністра аграрної політики та продовольства України Миколи Присяжнюка пан Ляшко звинуватив його у низькій якості продуктів в українських магазинах: «Нас не пускають під надуманими приводами, через політику, а ви єгипетську картоплю везете в Україну, ви китайську гречку везете в Україну. Її свині їдять, а ви везете її в Україну, людям даєте. Наші селяни по 50 копійко не можуть кіло картоплі українські продати. Єгипетською картоплею завалені всі супермаркети, а наші селяни без копійки грошей, 2.30 літр молока. Корів вирізали вже давно, бо ви без мита ввозите польське м’ясо в Україну. Підіть на базар, там чиє м’ясо продається – румунське, польське й інше».
 
У свою чергу, па Присяжнюк назвав депутата «пеньком» і запропонував Савіку Шустеру «поставити його до мікрофона».
 
Надалі пан Ляшко сперечався з Миколою Присяжнюком та іншими учасниками програми у стилі попередньої цитати, запитував у міністра, чи вміє він доїти корову. А потім заявив: «В господарській країні міністр сільського господарства не вміє доїти корову. Ганьба. А я корову з 8 років доїв, з дитинства. Підійшов, помив вим’я, надоїв відро, зцідив молоко і здав його по нормальній ціні» 
 
Під кінець програми Савік Шустер попросив Ляшка піти. «Як на футболі: отримуєш картку і йдеш», - сказав ведучий.
 
Нагадаємо, попри корупційний скандал, головною темою програми була «Чому Росію нудить від помаранчевого сиру?»Ньюзмейкерів тижня, депутата Романа Забзалюка (БЮТ) і голову депутатської фракції «Реформи заради майбутнього» Ігоря Рибакова до студії запрошено не було. 
 
«Детектор медіа» 
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10505
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду