Публікація про Україну у Washington Post коштувала 140 тисяч?

11 Лютого 2012
8767
11 Лютого 2012
01:01

Публікація про Україну у Washington Post коштувала 140 тисяч?

8767
Раніше повідомлялося, що 100
Публікація про Україну у Washington Post коштувала 140 тисяч?
Публікація іміджевої вкладки до Washington Post про Україну коштувала 140 тисяч доларів. Про це повідомляє з посиланням на достовірні джерела журналіст Мирослава Гонгадзе, пише «Українська правда».

«Публікація вкладки до Вашингтон пост про Україну коштувала Україні 140 тисяч доларів. Публікацію організовувало посольство України у США», - написала вона на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомляла ТК, директор департаменту інформаційної політики МЗС України Олег Волошин сказав, що ця публікація коштувала 100 тис. доларів. За словами дипломата, рекламний проект здійснювався за ініціативою посольства України у США та фінансувався з держбюджету.Мета, спецвипуску, за словами Волошина, «підняти імідж України в очах американців та позиціонуванняУкраїни як країни толерантної».
 
Нагадаємо, 1 лютого Washington Post вперше у своїй історії випустила номер зі вкладкою про Україну обсягом 6 шпальт. У ній було опубліковано статтю міністра енергетики та вугільної промисловості Юрія Бойка про енергоджерела та адресований інвесторам матеріал першого віце-прем'єра Андрія Клюєва, лист-привітання президента України Віктора Януковича до президента США Барака Обами, текст про толерантне ставлення до релігій українського суспільства та інші. 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8767
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду