detector.media
11.02.2012 01:01
Публікація про Україну у Washington Post коштувала 140 тисяч?
Раніше повідомлялося, що 100
Публікація іміджевої вкладки до Washington Post про Україну коштувала 140 тисяч доларів. Про це повідомляє з посиланням на достовірні джерела журналіст Мирослава Гонгадзе, пише «Українська правда».

«Публікація вкладки до Вашингтон пост про Україну коштувала Україні 140 тисяч доларів. Публікацію організовувало посольство України у США», - написала вона на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомляла ТК, директор департаменту інформаційної політики МЗС України Олег Волошин сказав, що ця публікація коштувала 100 тис. доларів. За словами дипломата, рекламний проект здійснювався за ініціативою посольства України у США та фінансувався з держбюджету.Мета, спецвипуску, за словами Волошина, «підняти імідж України в очах американців та позиціонуванняУкраїни як країни толерантної».
 
Нагадаємо, 1 лютого Washington Post вперше у своїй історії випустила номер зі вкладкою про Україну обсягом 6 шпальт. У ній було опубліковано статтю міністра енергетики та вугільної промисловості Юрія Бойка про енергоджерела та адресований інвесторам матеріал першого віце-прем'єра Андрія Клюєва, лист-привітання президента України Віктора Януковича до президента США Барака Обами, текст про толерантне ставлення до релігій українського суспільства та інші. 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY