detector.media
08.02.2012 17:04
Гендиректором «Відео Інтернешнл Україна» став Іварс Белте

Замість Валерія Маштакова сейлз-хаус «Відео Інтернешнл Україна» очолив Іварс Белте, повідомила прес-служба російського ВІ.

 

Валерій Маштаков, який керував компанією до цього, перейшов на позицію радника компанії «ВІ-Проджектс», яка займається розвитком міжнародних бізнесів ВІ.

 

«Я не займатимуся операційним управлінням, але займатимуся питаннями, які допомагатимуть розвивати ВІ. Це абсолютно узгоджена зміна, я не йду, й просто переходжу на іншу позицію», - так пан Маштаков прокоментував кадрові зміни у коментарі «Телекритиці».

 

Раніше Валерій Маштаков керував компаніями ВІ у різних країнах СНД - Україні, Молдові, Казахстані.

 

Новий гендиректор Іварс Белте працює в медіаіндустрії 20 років, повідомляє прес-служба. Був  директором з продажів однієї з найбільших латвійських газет Diena і телеканалу TV3 Латвія, що входить до MTG (Modern Times Group), очолював рекламну асоціацію Латвії. Останні чотири роки керував медіагрупою Baltic Media Alliance (ВМА), що, зокрема, представляє інтереси  Первого канала, НТВ і РЕН-ТВ. Холдинг випускає версії газет «Московский комсомолец»: «МК-Латвия» і «МК-Эстония», має власний сейлз-хаус.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY