Мін’юст повернув Нацраді на доопрацювання положення про ліцензування провайдерів і новий План розвитку

2 Лютого 2012
7518
2 Лютого 2012
14:17

Мін’юст повернув Нацраді на доопрацювання положення про ліцензування провайдерів і новий План розвитку

7518
Мін’юст повернув Нацраді на доопрацювання положення про ліцензування провайдерів і новий План розвитку

Міністерство юстиції України повернуло Національній раді з питань телебачення і радіомовлення без державної реєстрації для доопрацювання рішення «Про затвердження Положення про видачу, переоформлення та видачу дубліката ліцензії провайдера програмної послуги» і «Про внесення змін до Плану розвитку національного телерадіоінформаційного простору».

 

Про це йдеться в наказах Мін'юсту № 89/5 від 18 січня та № 145/5 від 24 січня, повідомляє прес-служба міністерства.

 

Документи повернено Нацраді для доопрацювання строком на один місяць.

 

Нагадаємо, що зміни до Плану розвитку національного телерадіоінформаційного простору Нацрада внесла 14 грудня 2011 року і, відповідно до законодавства, скерувала цей регуляторний акт на реєстрацію до Міністерства юстиції.

 

Нове Положення про видачу, переоформлення та видачу дубліката ліцензії провайдера програмної послуги Нацрада затвердила 28 грудня 2011 року і також скерувала цей регуляторний акт на реєстрацію до Мін'юсту.

 

Провайдери просили Мін'юст не реєструвати цей документ, оскільки він не враховує раніше наданих зауважень та пропозицій, які були направленні розробнику під час громадського обговорення.

 

Крім нового положення про ліцензування провайдерів Нацрада 28 грудня 2011 року затвердила ще чотири регуляторних акти. Щодо їх державної реєстрації або відмови в ній наказів Мін'юсту поки не було.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7518
Теги:
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду