Мін’юст зареєстрував положення Нацради про ліцензування провайдерів

7 Березня 2012
8888
7 Березня 2012
12:08

Мін’юст зареєстрував положення Нацради про ліцензування провайдерів

8888
Мін’юст зареєстрував положення Нацради про ліцензування провайдерів

2-3 березня Міністерство юстиції зареєструвало рішення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення від 28.12.2011 № 2979 «Про затвердження Положення про порядок видачі ліцензії провайдера програмної послуги». Про це повідомляє прес-служба Мін'юсту.

 

Раніше Мін'юст повертав цей документ Нацраді на доопрацювання без реєстрації строком на один місяць.

 

Нагадаємо, Положення про видачу, переоформлення та видачу дубліката ліцензії провайдера програмної послуги Нацрада затвердила 28 грудня 2011 року і скерувала цей регуляторний акт на реєстрацію до Мін'юсту.

 

Провайдери просили Мін'юст не реєструвати цей документ, оскільки він не враховує раніше наданих зауважень та пропозицій, які були направленні розробнику під час громадського обговорення.

 

Протягом минулого тижня Міністерство юстиції зареєструвало ще п'ять регуляторних актів Нацради: Правила мовлення в дні трауру, нову редакцію Системи візуальних позначок, Інструкцію про порядок здійснення перевірок телерадіоорганізацій та провайдерів програмної послуги, Положення про скасування санкції «оголошення попередження» та зміни до Плану розвитку національного телерадіоінформаційного простору.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8888
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Любитель
4438 дн. тому
Ну и хорошо
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду