detector.media
24.01.2012 14:29
New York Times і «Сегодня» ведуть переговори щодо випуску додатка International Weekly

Видавець газети «Сегодня», ПрАТ «Сьогодні Мультімедіа»*, веде переговори з видавництвом The New York Times щодо випуску міжнародного додатка International Weekly. Про це повідомила Ніна Багаєва, заступник генерального директора «Сьогодні Мультімедіа» 24 січня під час прес-сніданку, присвяченого виходу журналу «Украина и мир 2012. Глобальная повестка».

 

«На сьогодні ми з представниками New York Times ведемо переговори щодо можливості випуску додатка, який називається International Weekly, який є додатковою вкладкою в газеті», - говорить пані Багаєва.

 

International Weekly на сьогодні виходить у 45 країнах десятьма різними мовами.

 

Однак деталей вона поки що не уточнює, оскільки проект перебуває в переговорному процесі: «Контент цього додатка створюється журналістами New York Times, де висвітлюються найбільш яскраві події, які відбуваються у світі. Оскільки New York Times володіє власною широкою мережею інформаційних бюро, у них найбільш повне покриття новин. Ми будемо вибирати тематику цих додатків такою, щоб вона була цікавою й українському читачеві. Ми сподіваємося, що у 2012 році ми реалізуємо низку подібних додатків. На які це буде теми, ми ще думаємо».

 

Нагадаємо, «Сьогодні Мультімедіа» та The New York Times презентували 24 січня спільний проект - глянцевий журнал «Украина и мир 2012. Глобальная повестка», у якому підбиваються підсумки 2011 року та окреслюються світові тенденції нового 2012 року в політиці, геополітиці, економіці, культурі, нових технологіях, спорті тощо.

 

 

*На прохання згаданої юридичної особи редакція «Детектор медіа» зберігає написання її назви, зафіксоване у документах про юридичну реєстрацію (незважаючи на правила українського правопису).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY