«Автопарк» Ігоря Моляра відроджується на «Інтері»

23 Січня 2012
9754
23 Січня 2012
16:17

«Автопарк» Ігоря Моляра відроджується на «Інтері»

9754
«Автопарк» Ігоря Моляра відроджується на «Інтері»

З 1 лютого на «Інтері» виходитиме автомобільний проект Ігоря Моляра «АвтоПарк. Парк автомобільного періоду», що раніше виходив на ICTV, а до цього на «1+1». Про це повідомляє прес-служба «Інтера».

 

У програмі й надалі розповідатиметься про секрети автомобільної індустрії світу, новинки автопрому, проводитимуться тест-драйви автомобілів різних класів.

 

У цьому році проекту Ігоря Моляра виповнюється 20 років. Вперше програма стартувала на Першому національному під назвою «Гонки на виживання», потім отримала назву «Автошоу», а ще пізніше - «Автопарк». Нагадаємо, що свого часу проект виходив на каналах «1+1» та ICTV. На ICTV програма припинила випуск у грудні 2010 року.

 

У програмі, крім уже звичних рубрик, також з'явиться рубрика «Звездоход».

 

За словами Ігоря Моляра, в новій програмі з'явиться нова інформація: «Наприклад, наш регулярний тест-драйв скоротився з 10 хвилин до 5. Він став лаконічнішим і, якщо вірити Чехову, талановитішим. Тепер все про автомобіль ми розповімо в одному сюжеті. Регулярний тест-драйв - це компліментарна інформація для тих, хто не збирається купувати нове авто, але хоче жити зі своїм у гармонії. Для тих же, хто вирішив придбати нове авто ми готуємо художній тест-драйв. Наприклад, що було б, якби тестований автомобіль потрапив в "Кавказьку полонянку" чи в майбутнє?».

 

Проект виходитиме щосереди о 23:30, повтор «АвтоПарку» - по суботах о 7:00.

 

Нагадаємо, у програмі «Ранок на «Інтері» виходить рубрика Ігоря Моляра «Автопідйомник».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9754
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ответ на риторический вопрос
4486 дн. тому
Думаю, если взять каждого сотрудника, который работал или все еще продолжает работать, и задать вопрос. какими были аргументы у "барина" про невыплату, недоплату обещанных денег, то ответы в 99% совпадали б)) жаль утонет и в очередной раз...
Риторический вопрос
4486 дн. тому
Интересно, а великий комбинатор не желает вначале расплатиться за уже сделанные и реализованные проекты со своими работниками - бывшими и ныне еще трудящимися?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду