detector.media
23.01.2012 16:17
«Автопарк» Ігоря Моляра відроджується на «Інтері»

З 1 лютого на «Інтері» виходитиме автомобільний проект Ігоря Моляра «АвтоПарк. Парк автомобільного періоду», що раніше виходив на ICTV, а до цього на «1+1». Про це повідомляє прес-служба «Інтера».

 

У програмі й надалі розповідатиметься про секрети автомобільної індустрії світу, новинки автопрому, проводитимуться тест-драйви автомобілів різних класів.

 

У цьому році проекту Ігоря Моляра виповнюється 20 років. Вперше програма стартувала на Першому національному під назвою «Гонки на виживання», потім отримала назву «Автошоу», а ще пізніше - «Автопарк». Нагадаємо, що свого часу проект виходив на каналах «1+1» та ICTV. На ICTV програма припинила випуск у грудні 2010 року.

 

У програмі, крім уже звичних рубрик, також з'явиться рубрика «Звездоход».

 

За словами Ігоря Моляра, в новій програмі з'явиться нова інформація: «Наприклад, наш регулярний тест-драйв скоротився з 10 хвилин до 5. Він став лаконічнішим і, якщо вірити Чехову, талановитішим. Тепер все про автомобіль ми розповімо в одному сюжеті. Регулярний тест-драйв - це компліментарна інформація для тих, хто не збирається купувати нове авто, але хоче жити зі своїм у гармонії. Для тих же, хто вирішив придбати нове авто ми готуємо художній тест-драйв. Наприклад, що було б, якби тестований автомобіль потрапив в "Кавказьку полонянку" чи в майбутнє?».

 

Проект виходитиме щосереди о 23:30, повтор «АвтоПарку» - по суботах о 7:00.

 

Нагадаємо, у програмі «Ранок на «Інтері» виходить рубрика Ігоря Моляра «Автопідйомник».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY