detector.media
20.01.2012 12:08
На телеканалі ZIK cтартує ток-шоу «Чому не так?»

21 січня на телеканалі ZIK стартує прямоефірне суспільно-політичне ток-шоу «Чому не так?». Ведучою програми стане Оксана Колодрубець. Програма виходитиме в ефір щосуботи о 21:30.

 

Оксана Колодрубець протягом п'яти років була ведучою ток-шоу «Чому так?» на Львівській ОДТРК, котре відтепер транслюватиметься на телеканалі ZIK не лише під оновленою назвою, але й з оновленим форматом та з нової студії.

 

«Вважаю, для професійного вдосконалення варто змінювати формати й середовище журналістської діяльності кожні п'ять-шість років. В одній з програм "Чому так?" представник Нацради з питань телебачення й радіомовлення Петро Цеголко заявив, що впродовж 2011 року у західному регіоні з'явилось нове явище - телеканал ZIK. Це змусило мене задуматись, адже цей телеканал справді привертає увагу глядачів», - сказала Оксана Колодрубець. - Переконана, що саме на цьому каналі моя програма у 2012 році зможе залишитися чесною із глядачами».

 

За словами Дмитра Добродомова, проект Оксани Колодрубець доповнить лінійку програм у форматі ток-шоу на телеканалі ZIK. «Мені приємно, що відтепер цю програму бачитимуть глядачі телеканалу ZIK. Варто зазначити, що дещо оновлений формат не змінить головного принципу цього проекту - актуальність тем та максимальна відкритість, котра тепер ще більше закріплена професійними традиціями телеканалу ZIK - показувати життя таким, яке воно є. Переконаний, що глядач високо оцінить роботу Оксани та її команди», - зауважив генеральний директор.

 

Оксана Колодрубець - лауреат журналістської премії ім. Володимира Здоровеги «Сучасність», увійшла до трійки найвпливовіших журналістів Львівщини за версією «ТОП-100» у 2010 році. До приходу на Львівське телебачення працювала власним кореспондентом «Радіо Ера», була автором та ведучою програми «Насамперед», шеф-редактором ТРК STV.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY