detector.media
09.01.2012 15:18
Тренери «Голосу країни» відібрали 9 учасників
8 січня на телеканалі «1+1» відбулася прем'єра другого сезону вокального шоу «Голос країни» − «Нова історія».
На цьому етапі тренери шоу почали укомплектовувати свої команди з 14 осіб, повідомляє прес-служба «1+1». З-поміж 15-ти претендентів відзначилися 9. Це Анастасія Маркова, Ганна Донцова, Ольга Панкратова, Наталя Пічкур (команда Валерії); Олеся Киричук та Ігор Петров (команда Олега Скрипки); Тетяна Луканова та Олександр Онофрійчук (команда Діани Арбеніної) та Кирило Туриченко (тренер - Олександр Пономарьов).

За правилами шоу, тренери обирали учасників «наосліп», сидячи спиною до сцени. 
По завершенню формування команд вокалісти «Голосу країни. Нова історія» змагатимуться один на один. У результаті у кожній команді залишиться по 6 претендентів на головний приз у прямому ефірі. Нагадаємо, це контракт із Universal Music Group.

Як писала «Детектор медіа», переможцем першого сезону «Голосу країни» став Іван Ганзера, який підписав контракт з Universal Music і нині працює над сольним альбомом. Один з фіналістів проекту - Арсен Мірзоян - уже випустив свій дебютний альбом, у якому в дуеті з ним заспівала Антоніна Матвієнко. Ще одна фіналістка Наталя Гордієнко теж підписала контракт з Universal Music, а Влад Ситник активно гастролює.
З 26 грудня і до старту проекту на «1+1» виходив цикл документальних фільмів з історіями учасників другого сезону шоу «Голос країни».
«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY