Програми Лірника Сашка на ICTV більше не буде

23 Грудня 2011
9028
23 Грудня 2011
17:04

Програми Лірника Сашка на ICTV більше не буде

9028
Програми Лірника Сашка на ICTV більше не буде

Дитячої програми Лірника Сашка «Світанок» на телеканалі ICTV більше не буде. Про це автору програми Олександрові Власюку (Лірнику Сашку) повідомило керівництво каналу, про що він написав на своїй сторінці у Facebook.

 

«Детектор медіа» пан Власюк розповів, що вчора, 22 грудня, мав зустріч з генеральним директором ICTV Олександром Богуцьким, який і повідомив йому про рішення каналу. «З його слів я зрозумів, що особисто до мене претензій немає, просто їм не підходить програма з різних причин. Думаю, що загальна спрямованість каналу - не під дитячу програму», - зазначив автор і ведучий.

 

Переговори з іншими каналами з приводу виходу «Світанку» він іще не розпочинав. «Бо очікував, що після Нового року відновимо програму на ICTV», - пояснив Олександр Власюк. Тепер він має намір пропонувати свій проект іншим мовникам.

 

«Детектор медіа» вже писала про закриття програми «Світанок». Але тоді в прес-службі ICTV повідомили, що «програму "Світанок" призупинено з технічних причин. Скоро вона знову з'явиться в ефірі каналу ICTV».

 

«Детектор медіа» очікує на коментар прес-служби ICTV з приводу причин відмови від програми.

 

«Світанок» виходив на ICTV з весни 2009 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9028
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Otar Dovzhenko
4517 дн. тому
І з приводу брехні про "технічні причини", будь ласка, теж!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду