detector.media
23.12.2011 17:04
Програми Лірника Сашка на ICTV більше не буде

Дитячої програми Лірника Сашка «Світанок» на телеканалі ICTV більше не буде. Про це автору програми Олександрові Власюку (Лірнику Сашку) повідомило керівництво каналу, про що він написав на своїй сторінці у Facebook.

 

«Детектор медіа» пан Власюк розповів, що вчора, 22 грудня, мав зустріч з генеральним директором ICTV Олександром Богуцьким, який і повідомив йому про рішення каналу. «З його слів я зрозумів, що особисто до мене претензій немає, просто їм не підходить програма з різних причин. Думаю, що загальна спрямованість каналу - не під дитячу програму», - зазначив автор і ведучий.

 

Переговори з іншими каналами з приводу виходу «Світанку» він іще не розпочинав. «Бо очікував, що після Нового року відновимо програму на ICTV», - пояснив Олександр Власюк. Тепер він має намір пропонувати свій проект іншим мовникам.

 

«Детектор медіа» вже писала про закриття програми «Світанок». Але тоді в прес-службі ICTV повідомили, що «програму "Світанок" призупинено з технічних причин. Скоро вона знову з'явиться в ефірі каналу ICTV».

 

«Детектор медіа» очікує на коментар прес-служби ICTV з приводу причин відмови від програми.

 

«Світанок» виходив на ICTV з весни 2009 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY