Медіаінфляція у пресі становитиме 7-10% в 2012 році – УАВПП

20 Грудня 2011
10700
20 Грудня 2011
14:46

Медіаінфляція у пресі становитиме 7-10% в 2012 році – УАВПП

10700
Медіаінфляція у пресі становитиме 7-10% в 2012 році – УАВПП

Вартість реклами в пресі наступного року зросте на 7-10%, вважають експерти Української асоціації видавців періодичної преси (УАВПП). До списку експертів увійшли представники УМХ, «Бурда Україна», «Едіпресс Україна», «Автоцентр», Hachette Filipacchi Shkulev, Sanoma Magazines Ukraine.

 

Основними факторами такого прогнозу росту цін є загальні інфляційні очікування у країні, стале збільшення вартості рекламних площин протягом останніх років, проведення Євро-2012, парламентські вибори, курсові ризики.

 

Директор з маркетингу УМХ Наталя Бойко зауважує, що в пресі одночасно проходитимуть два процеси. Лідери ключових тематичних сегментів збільшать ціни на 12-15%, а «аутсайдери у боротьбі за залишки підуть у ще більший демпінг». «Зважаючи на поточний тренд активнішого розподілення бюджетів у бік лідерів, вони і сформують поточні інфляційні очікування», - зауважує пані Бойко.

 

Учитывая текущий тренд все более активного распределения бюджетов в сторону лидеров, они и сформируют текущие инфляционные ожидания».

 

Гендиректор УАВПП Олексій Погорєлов зазначає, що швидше за класичну рекламу дорожчатиме нестандартна реклама у пресі, оскільки вона набирає усе більшої ваги.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10700
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду