До учасників мітингу у Москві звернулися Парфьонов і Кашин (+ВІДЕО)

10 Грудня 2011
13696
10 Грудня 2011
13:03

До учасників мітингу у Москві звернулися Парфьонов і Кашин (+ВІДЕО)

13696
До учасників мітингу у Москві звернулися Парфьонов і Кашин (+ВІДЕО)
На Болотній площі Москві розпочався мітинг за участю близько 50 тисяч осіб, повідомляє «Коммерсантъ.Ru». За даними організаторів мітингу, на Болотну площу прийшли щонайменше 40 тисяч осіб. За даними ГУМВС у Москві, на площі зібралось близько 15 тисяч осіб.
 
За інформацією «Газета.Ru», серед найперших, хто звернувся до присутніх - кореспондент «Коммерсанта» Олег Кашин, який прочитав лист блогера Олексія Навального, написаний в ізоляторі. Також слово узяв російський журналіст і документаліст Леонід Парфьонов. Зокрема, він розкритикував російське телебачення і запропонував віддати опозиції половину телеефіру. За словами Парфьонова, якщо опозиція отримала половину голосів виборців на виборах в Держдуму, то вона має право на таку ж частку телеефіру. Сучасний телеефір він охарактеризував як «похабень з бадмінтоном і амфорами».
 
 
 
 
Серед виступаючих на сцені на Болотній площі - письменники, зокрема, Борис Акунін. Лист Навального на площі Революції, де відбувається паралельний мітинг, прочитав Захар Прилєпін
 
Тим часом, як повідомляє сайт «Новой газеты», у редакції видання від 9-тої ранку за московським часом не працює інтернет і телефонний зв'язок: «За заявою провайдера, відбулася мережева аварія, наслідки якої зараз намагаються усунути».
 
Нагадаємо, учасники мітингів у центрі Москви протестують проти проти порушень під час виборів у Держдуму. За даними «Газета.Ru», напередодні мітингу в групі, присвяченій акції в мережі Facebook, було зареєстровано майже 40 тисяч учасників, в аналогічній групі «ВКонтакті» - 20 тисяч учасників. Серед вимог мітингувальників - звільнення всіх політ'язнів, заарештованих під час ходи 5 грудня і затриманих раніше, оголошення нових виборів до Держдуми, повноцінний допуск на них опозиції і перенесення президентських виборів, що мають відбутися у РФ у березні, на пізніший час. 
 
 «Детектор медіа»
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13696
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду