Хакери зламали сайти «Эха Москвы» і асоціації «Голос» (ОНОВЛЕНО)

4 Грудня 2011
18656
4 Грудня 2011
10:36

Хакери зламали сайти «Эха Москвы» і асоціації «Голос» (ОНОВЛЕНО)

18656
Хакери зламали сайти «Эха Москвы» і асоціації «Голос» (ОНОВЛЕНО)
Сьогодні близько 6:40 за московським часом сайт «Эха Москвы» припиниві відповідати на запити, пише Lenta.Ru.
 
Головний редактор радіостанції Олексій Венедиктов зазначив на своїй сторінці у Twitter, що на сайт ведеться DDos-атака. За його словами, у Росії сьогодні вибори депутатів Держдуми, і хтось намагається перешкодити публікації даних про порушення в ході голосування.
 
Мовлення радіостанції триває, а новини можна читати через твіттер-аккаунт @ EchoMskRu. Також редакція розглядає можливість ретранслювати повідомлення через портал PublicPost.Ru.
 
 
 
 
Раніше, в ніч на 4, грудня призупинили роботу сайти асоціації «Голос» і проекту «Карта порушень», на яких публікувалися повідомлення про зловживання під час передвиборної кампанії і голосування. На сторінках зазначено, що на вебресурсах ведуться рофілактичні роботи.
 
Як повідомляє Lenta.Ru, також недоступний сайт журналу «Большой город». За відгуками російських читачів, сьогодні нестабільно або повільно завантажуються сторінки сайтів «Slon.Ru», газети «Коммерсант», журналу «The New Times» і LiveJournal. Від атаки хакерів постраждав і  проект «Антикарусель», на якому планували публікувати факти порушень на виборчих дільницях.
 
4 грудня в Росії проходять вибори депутатів Держдуми шостого скликання, а також значна кількість регіональних і місцевих виборів. Голосування на ділянках має завершитися до 21:00 за московським часом.
 
«Детектор медіа»
Фото - http://lenta.ru
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18656
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду