Парфьонов не вірить у справжнє суспільне ТБ у Росії (+ВІДЕО)

4 Лютого 2012
9442
4 Лютого 2012
13:25

Парфьонов не вірить у справжнє суспільне ТБ у Росії (+ВІДЕО)

9442
Про це він сказав під час мітингу на Болотяній площі у Москві
Парфьонов не вірить у справжнє суспільне ТБ у Росії (+ВІДЕО)
Тележурналіст, один із засновників «Ліги виборців» Леонід Парфьонов піддав критиці ініціативи влади щодо створення громадського телебачення у Росії. Про це він заявив зі сцени мітингу на Болотяній площі, повідомляє Lenta.Ru
 
За словами Парфьонова, в Росії вже було громадське ТБ - ОРТ, «Общественное российское телевидение», «на якому телекілер Доренко pа вказівкою Кремля та Березовського мочив Лужкова і Примакова». За словами Парфьонова, якщо глава телеканалу ходить на летючки доАдміністрації президента РФ, то таке телебачення не є по-справжньому суспільним.
 
 
<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/UZYtaR8Cl0w?version=3&amp;hl=ru_RU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/UZYtaR8Cl0w?version=3&amp;hl=ru_RU" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>
 
 
Також Леонід Парфьнов звернув увагу на нерівномірність висвітлення діяльності кандидатів на федеральному ТВ. За його словами, про Володимира Путіна говорили набагато більше, бо він одночасно працював головою уряду РФ. Відпустку для проведення передвиборної кампанії Путін взяв лише на один день. «За какого деда Пахома с печки надо держать народ?», - сказав журналіст.
 
Раніше, під час свого першого виступу на Болотяній площі, Парфьонов вже говорив про принципи роботи телебачення. Вже після цього президент Дмитро Медведєв у своєму посланні парламенту заявив про необхідність створити суспільне ТБ. За даними ЗМІ, такий канал може з'явитися на місці каналу «Звезда».
 
«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9442
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду