Обшук журналістів у Донецьку пояснили загрозою теракту

7 Грудня 2011
8528
7 Грудня 2011
12:02

Обшук журналістів у Донецьку пояснили загрозою теракту

8528
Обшук журналістів у Донецьку пояснили загрозою теракту

Ретельну перевірку й обшук журналістів у Донецьку перед зустріччю з Віктором Януковичем пов'язують із загрозою теракту. Про це йдеться в повідомленні прес-центру Управління державної охорони України.

 

«Перевірка журналістів, акредитованих для висвітлення заходів за участю президента України - це один із елементів системних заходів безпеки під час здійснення охоронних заходів», - прокоментували у прес-центрі Управління державної охорони України.

 

«Враховуючи, що спеціальне обладнання для догляду є лише в аеропорту, співробітники УДО України саме там здійснювали контроль на безпеку представників ЗМІ, які акредитувалися для висвітлення заходів за участю глави держави на Єнакіївському металургійному заводі», - повідомили в УДО.

 

Карна справа, порушена за фактом загрози теракту в Донецьку, ще не розкрита, винних шукають. «Останнім часом в Донецькій області збільшилася кількість анонімних повідомлень про замінювання різних об'єктів та погроз здійснення терористичного акту. Відповідно правоохоронні органи держави, і зокрема УДО України, вживають посилені заходи із забезпечення безпеки посадових осіб щодо яких здійснюється державна охорона», - йдеться в повідомленні.

 

Як писала «Детектор медіа», 6 грудня журналістів, які отримали акредитацію на висвітлення робочої поїздки президента Віктора Януковича до Єнакієвого, привезли в будівлю аеропорту «Донецьк» для перевірки їхніх особистих речей за допомогою спеціального обладнання.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8528
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Михайло
4526 дн. тому
Дуже правильно, що обшукали - могли ж яйце пронести, знову б у штани наробив
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду