detector.media
07.12.2011 12:02
Обшук журналістів у Донецьку пояснили загрозою теракту

Ретельну перевірку й обшук журналістів у Донецьку перед зустріччю з Віктором Януковичем пов'язують із загрозою теракту. Про це йдеться в повідомленні прес-центру Управління державної охорони України.

 

«Перевірка журналістів, акредитованих для висвітлення заходів за участю президента України - це один із елементів системних заходів безпеки під час здійснення охоронних заходів», - прокоментували у прес-центрі Управління державної охорони України.

 

«Враховуючи, що спеціальне обладнання для догляду є лише в аеропорту, співробітники УДО України саме там здійснювали контроль на безпеку представників ЗМІ, які акредитувалися для висвітлення заходів за участю глави держави на Єнакіївському металургійному заводі», - повідомили в УДО.

 

Карна справа, порушена за фактом загрози теракту в Донецьку, ще не розкрита, винних шукають. «Останнім часом в Донецькій області збільшилася кількість анонімних повідомлень про замінювання різних об'єктів та погроз здійснення терористичного акту. Відповідно правоохоронні органи держави, і зокрема УДО України, вживають посилені заходи із забезпечення безпеки посадових осіб щодо яких здійснюється державна охорона», - йдеться в повідомленні.

 

Як писала «Детектор медіа», 6 грудня журналістів, які отримали акредитацію на висвітлення робочої поїздки президента Віктора Януковича до Єнакієвого, привезли в будівлю аеропорту «Донецьк» для перевірки їхніх особистих речей за допомогою спеціального обладнання.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY