Через Януковича журналістів у Донецьку обшукали

6 Грудня 2011
10045
6 Грудня 2011
12:37

Через Януковича журналістів у Донецьку обшукали

10045
Через Януковича журналістів у Донецьку обшукали

Журналістів, які отримали акредитацію на висвітлення робочої поїздки президента Віктора Януковича до Єнакієвого, привезли в будівлю аеропорту «Донецьк» для перевірки їхніх особистих речей за допомогою спеціального обладнання. Про це повідомляє видання «Новости Донбасса».

 

Прес-служба Донецької обласної державної адміністрації попросила журналістів зібратись біля будівлі художнього музею близько 8:45, а потім відвезла в аеропорт. Після цього вони поїхали в Єнакієве. Всього акредитованих представників ЗМІ близько 40.

 

За словами представника донецького видання, раніше таких ретельних перевірок не було.

 

Віктор Янукович перебуває з робочою поїздкою в місті, він має намір відвідати відкриття доменної печі Єнакіївського металургійного заводу.

 

Вчора, 5 грудня, голова Донецької облдержадміністрації Андрій Шишацький заявив про те, що в регіоні залишається загроза терористичного акту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10045
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сергей
4528 дн. тому
Так Януковичу наверно должили, что среди собравшихся будут "медиа-киллеры", нанятые оппозицией. Вот и искали у журналистов оружие массового поражения.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду