У ДТРК «Крим» планується інвестувати 12 млн грн

15 Листопада 2011
9287
15 Листопада 2011
13:10

У ДТРК «Крим» планується інвестувати 12 млн грн

9287
У ДТРК «Крим» планується інвестувати 12 млн грн

Рада міністрів Автономної Республіки Крим має намір вкласти у реконструкцію державної телерадіомовної компанії «Крим» 12 млн грн. Про це 14 листопада заявив голова Республіканського комітету АРК з інформації Вадим Волченко на засіданні постійної комісії Верховної Ради АРК з нормотворчої діяльності, організації роботи ВР та зв'язків з громадськістю, пише «Кримське інформаційне агентство».

 

Зокрема, ці кошти передбачається витратити на вдосконалення та зміцнення матеріально-технічної бази. За словами Вадима Волченка, відомство розробило заходи з удосконалення інформаційного забезпечення населення автономії на 2012 рік. Планом передбачено розробку концепції брендування телеканалу та дизайну студії, створення комплекту ефірної ідентифікації ДТРК, навчання фахівців компанії.

 

«Вже підготовлена технічна документація, оголошено тендер на закупівлю необхідного технічного обладнання, проведено ребрендинг каналу. Проводяться заходи щодо розвитку каналу. Запущена електронна версія мовлення », - сказав Вадим Волченко. На його думку, все це дозволить каналу вийти на новий технічний і професійний рівень.

 

Нагадаємо, навесні цілісний майновий комплекс ДТРК «Крим» було передано до сфери управління Ради міністрів АРК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9287
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ого
4546 дн. тому
Ого. Наконец.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду