detector.media
15.11.2011 13:10
У ДТРК «Крим» планується інвестувати 12 млн грн

Рада міністрів Автономної Республіки Крим має намір вкласти у реконструкцію державної телерадіомовної компанії «Крим» 12 млн грн. Про це 14 листопада заявив голова Республіканського комітету АРК з інформації Вадим Волченко на засіданні постійної комісії Верховної Ради АРК з нормотворчої діяльності, організації роботи ВР та зв'язків з громадськістю, пише «Кримське інформаційне агентство».

 

Зокрема, ці кошти передбачається витратити на вдосконалення та зміцнення матеріально-технічної бази. За словами Вадима Волченка, відомство розробило заходи з удосконалення інформаційного забезпечення населення автономії на 2012 рік. Планом передбачено розробку концепції брендування телеканалу та дизайну студії, створення комплекту ефірної ідентифікації ДТРК, навчання фахівців компанії.

 

«Вже підготовлена технічна документація, оголошено тендер на закупівлю необхідного технічного обладнання, проведено ребрендинг каналу. Проводяться заходи щодо розвитку каналу. Запущена електронна версія мовлення », - сказав Вадим Волченко. На його думку, все це дозволить каналу вийти на новий технічний і професійний рівень.

 

Нагадаємо, навесні цілісний майновий комплекс ДТРК «Крим» було передано до сфери управління Ради міністрів АРК.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY