Майновий комплекс ДТРК «Крим» передали в управління Ради міністрів Криму

18 Травня 2011
11274
18 Травня 2011
18:25

Майновий комплекс ДТРК «Крим» передали в управління Ради міністрів Криму

11274
Майновий комплекс ДТРК «Крим» передали в управління Ради міністрів Криму

Уряд передав майновий комплекс державної ТРК «Крим» до сфери управління Ради міністрів АР Крим. Відповідне розпорядження Кабміну № 378-р від 11 травня оприлюднене на урядовому порталі.

 

«Прийняти пропозицію Ради міністрів Автономної Республіки Крим та Державного комітету телебачення і радіомовлення щодо передачі цілісного майнового комплексу державної телерадіомовної компанії "Крим" (м. Сімферополь, вул. Студентська, 14) до сфери управління Ради міністрів Автономної Республіки Крим», - йдеться в документі.

 

Як уточнив ТК генеральний директор ДТРК «Крим» Михайло Шматов, раніше майновий комплекс компанії перебував в управлінні Держкомтелерадіо. Ініціатива про передачу виходила з Ради міністрів. «У зв\'язку з тим, що постійно відвідують нашу компанію, керівництво автономії бачило складне фінансово-матеріальне становище. Ми фінансуємося з державного бюджету, цих коштів недостатньо. Крим готовий був допомагати, але не міг через законодавство», - пояснив він.

 

Пан Шматов сподівається, що в компанії після переходу під управління Ради міністрів поліпшиться матеріальне забезпечення й технічне оснащення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11274
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
boss
4737 дн. тому
Усі ОДТРК треба передати областям ! Держкомтелерадіо повинно фінансувати загальнодержавні проекти , а не забаганки губернаторів.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду