Прохоров таки веде переговори щодо купівлі каналу «Дождь»

28 Жовтня 2011
12133
28 Жовтня 2011
18:17

Прохоров таки веде переговори щодо купівлі каналу «Дождь»

12133
Про повний продаж мова не йде
Прохоров таки веде переговори щодо купівлі каналу «Дождь»

Група Михайла Похорова «Онексім» (рос. «Онэксим»)  розпочала переговори  щодо купівлі телеканалу «Дождь». Про це повідомила генеральний директор каналу Наталія Сіндєєва на своїй сторінці у Facebook, пише lenta.ru.

 

У прес-службі «Онэксим»  коментувати інформацію відмовились.

 

Раніше на сайті «Журдом» з'явилось повідомлення про те, що телеканал «Дождь» вже проданий Михайлу Похорову. Однак пані Сіндєєва спростувала чутки, а факт переговорів підтвердила. За її словами, метою цих переговорів є залучення у холдинг ще одного інвестора, а не повний продаж.

 

«Нам необхідні інвестиції для подальшого технічного та контентного розвитку каналу», - сказала вона.

 

Нагадаємо, Наталія Сінддєєва запустила телеканал «Дождь» у квітні 2010 року. Телеканал мовить цілодобово у цифрових мережах та інтернеті.

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», «Подією сезону-2010/2011» премії російського «Клубу телепреси» стали програми та міжпрограмні проекти телеканалу «Дождь» («Конституция на "Дожде"», «Дзядко-3», «Здесь и сейчас», «Люди, которые изменили мир») .

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12133
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду