Скетч-шоу Дяді Жори стартує на К1 1 листопада

25 Жовтня 2011
11053
25 Жовтня 2011
12:53

Скетч-шоу Дяді Жори стартує на К1 1 листопада

11053
Скетч-шоу Дяді Жори стартує на К1 1 листопада

1 листопада на К1 стартує новий гумористичний проект - скетч-шоу «Понаїхали!», автором ідеї та продюсером якого є Вадим Мічковский (Дядя Жора). Про це повідомляє прес-служба групи «Інтер».

 

«Понаїхали!» - це скетчі з життя людей, які приїхали у столицю з різних регіонів у пошуках кохання, грошей слави і самих себе.

 

Програма транслюватиметься в будні о 20:30. На сьогодні в цьому слоті виходить російський комедійний серіал «Дурні. Дороги. Гроші».

 

«Це шоу частково автобіографічне», - розказує він, - «Я сам з тих, хто у пошуках «кращого життя» переїхав до столиці,  маючи надію «схопити вдачу за хвіст».

 

Як писала «Детектор медіа», головні ролі у скетч-шоу виконують актори Андрій Бурим, Сергій Стахов, Олександр Зарубей, Володимир Журавльов, Дядя Жора. Режисером «Понаїхали!» стала режисер «Великої різниці» Юлія Лупир.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11053
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
медвед
4573 дн. тому
О, феєрія унилого йумара ждьот нас!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду