Реаліті «Хто хоче заміж за мого сина?» на «Україні» підвищило частку слоту, а пост-шоу – знизило

24 Жовтня 2011
13344
24 Жовтня 2011
14:45

Реаліті «Хто хоче заміж за мого сина?» на «Україні» підвищило частку слоту, а пост-шоу – знизило

13344
Реаліті «Хто хоче заміж за мого сина?» на «Україні» підвищило частку слоту, а пост-шоу – знизило

22 жовтня прем'єра реаліті «Хто хоче заміж за мого сина?» на телеканалі «Україна» взяла рейтинг 4,42%, частку 11,05% за вибіркою «Вся Україна», аудиторія 18+ (тут і далі наведено попередні дані overnight компанії Gfk Ukraine).

 

За вибіркою «50 тис.+» показники майже такі самі: рейтинг 4,42%, частка 11,1%.

 

Проект підвищив частку суботнього слоту 21.20-22.30. Його середня частка в жовтні становила 9,11% за «Всією Україною» та 10,04% за «50 тис.+». Раніше в цьому суботньому слоті виходили серіал «Варенька. Випробування кохання» та художній фільм «Помста без права на передачу» (1 жовтня), відкриття «Олімпійського» (8 жовтня) та художній фільм «Батьки» (15 жовтня).

 

А от пост-шоу «Заміж за мого сина» з Оленою Леніною взяло нижчі показники: рейтинг 2,87%, частку 9,09% за «Всією Україною» та рейтинг 3,03%, частку 9,33% за «50 тис.+». У жовтні «Україна» в цьому суботньому слоті (22:30-23:20) мала 10,33% за «Всією Україною» та 11,18% за «50 тис.+». О цій порі виходив серіал «Побег».

 

Нагадаємо, «Хто хоче заміж за мого сина?» - це реаліті за форматом компанії Eyeworks International BV. За умовами шоу, в ефірі наречений та його мати знайомляться з п'ятьма претендентками на роль невістки. Далі майбутня свекруха відсіє одну з них, а з іншою попрощається син. Таким чином, троє дівчат, які залишаться, боротимуться за руку і серце героя програми. Учасники проекту проведуть під одним дахом кілька днів. На них чекає романтичне побачення, після якого буде зроблено кінцевий вибір. Увесь час поряд із нареченим буде знаходитися його мама. Проект для «України» виробляє Film.uа Television. Ведуча - Сніжана Єгорова.

 

Розрахунок показників здійснений для населення віком 18+, вибірки «Вся Україна», «50 тис.+». Дані надані компанією Gfk Ukraine. Детальніше про використані змінні дивіться у глосарії Gfk.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13344
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду