«Україна» запускає реаліті «Хто хоче заміж за мого сина?»

14 Червня 2011
20023
14 Червня 2011
15:31

«Україна» запускає реаліті «Хто хоче заміж за мого сина?»

20023
«Україна» запускає реаліті «Хто хоче заміж за мого сина?»

Телеканал «Україна» запускає реаліті-шоу «Хто хоче заміж за мого сина?» за форматом Eyeworks International BV і починає кастинги для нього. Про це повідомила прес-служба каналу.

 

За умовами шоу, в ефірі наречений та його мати познайомляться з п'ятьма претендентками на роль невістки. Далі майбутня свекруха відсіє одну з них, а з іншою попрощається син. Таким чином, троє дівчат, що залишаться, боротимуться за руку і серце героя програми.

 

Учасники проекту проведуть під одним дахом кілька днів. На них чекає романтичне побачення, після якого буде зроблено кінцевий вибір. Увесь час поряд із нареченим буде знаходитися його мама.

 

Обирати потенційних наречених будуть із дівчат, відібраних за результатами кастингів (деталі участі - на сторінці програми і за телефоном гарячої лінії (044) 495-81-83).

 

Також до участі в конкурсі запрошуються мами, які мріють про ідеальну невістку: «Ваш син старший 25 років і досі живе з Вами? Ви мрієте про онуків? Хочете бути впевнені, що на роль Вашої невістки буде обрано найкращу претендентку? Якщо Ви відповіли «так» хоча б на одне з цих запитань, обов'язково заходьте на сторінку проекту і заповнюйте анкету», - йдеться у повідомленні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20023
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Sinyak
4535 дн. тому
Ваше шоу индийськое кино! Жырние сладкие девки-нереально!!! Женихи похожые на нашего призедента. Предложение! Сериал. Дальнобойщик + Есть варианты...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду