detector.media
14.10.2011 16:36
Новий канал запустив онлайн-проект «Фан Фабрика»

Медіагрупа StarLightMedia запустила онлайн-проект «Фан Фабрика». Він став другим інтерактивним онлайн-ресурсом групи після проекту «Х-фактор онлайн», що стартував у 2010 році. Про це повідомляє піар-служба сейлз-хаусу StarLight Brand Content.

 

«Фан Фабрика» стартувала на початку жовтня. Її розробили digital-департамент сейлз-хаусу StarLight Brand Content, Новий канал та агентство цифрового маркетингу Prodigi.

 

Проект створений для прихильників шоу «Фабрика зірок - 4». Користувачі «Фан Фабрики» отримали можливість безпосередньо змінювати сюжетну лінію «Фабрики зірок - 4», вступаючи у фан-клуби «фабрикантів» і допомагаючи їм набирати бали (що дає можливість не залишити проект при голосуванні в номінації), а також відправляти їм спеціальні завдання для виконання.

 

За даними піар-служби, показники відвідуваності ресурсу удвічі випереджають найближчих конкурентів серед онлайн-талант-шоу. Переглянуто вже понад 3,5 млн сторінок, а менш ніж за три тижні (з початку тестової роботи) сайт відвідали понад 350 тис. користувачів, із них понад 160 тис. - унікальних відвідувачів, 15% із них дізналися про проект завдяки соціальним мережам.

 

Генеральний директор StarLight Brand Content Андрій Партика зазначає, що група StarLightMedia має великі амбіції в інтернеті, де має чимало ідей та планує стати лідером.

 

«Із запуском цього проекту ми отримали відчутне зростання інтересу з боку інтернет-користувачів і до самого телешоу "Фабрика зірок - 4". Статистика відвідуваності проекту і телеперегляду за цією цільовою аудиторією показує гарні темпи зростання від програми до програми», - каже директор з маркетингу Нового каналу Максим Дибенко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY