«Х-фактор» частину учасників набиратиме через онлайн-кастинги

29 Листопада 2010
14499
29 Листопада 2010
14:03

«Х-фактор» частину учасників набиратиме через онлайн-кастинги

14499
«Х-фактор» частину учасників набиратиме через онлайн-кастинги

Канал СТБ започаткував онлайн-кастинги для відбору учасників на вокальне шоу «Х-фактор». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Для цього організатори шоу використовують спеціально створений під проект конкурс «Х-фактор Онлайн» з системою оцінок вокалу Skore. Усі записи учасників переглядатимуться продюсерською групою проекту при відборі претендентів на другий сезон шоу.

 

Для того, щоб узяти участь в онлайн-конкурсі, потрібно записати на сайті відео свого виступу, а система Skore оцінить його за вокальними здібностями і експресивністю. Також за онлайн-виступи будуть голосувати інші відвідувачі сайту. Приз для переможця конкурсу - виступ на сцені шоу «Х-фактор» разом з іншими фіналістами, а також гостями програми.

 

«В Україні багато говорять про digital проекти, що це нова віха у розвитку телебачення в 21 столітті, але мало хто наважується взятися за створення великих цифрових проектів і серйозно інвестувати в них. СТБ перший в Україні, хто запустив крос-платформний масштабний проект з потужною соціальною складовою», - прокоментував Руслан Терещенко, директор департаменту маркетингу телеканалу СТБ.

 

За словами Руслана Терещенка, в онлайн-конкурсі діють всі закони шоу-бізнесу: «щоб перемогти в ньому, виконавцю недостатньо просто мати хороші вокальні дані, для перемоги також потрібно зібрати найбільшу кількість фанатів і голосів відвідувачів, для чого у нього є можливість промотувати себе і агітувати за власний виступ».

 

Як повідомляє канал, за неповний місяць існування «Х-фактор Онлайн» уже зібрав більше 7800 виступів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14499
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду