Шустер та Кисельов також говоритимуть про Тимошенко

14 Жовтня 2011
11954
14 Жовтня 2011
14:38

Шустер та Кисельов також говоритимуть про Тимошенко

11954
Шустер та Кисельов також говоритимуть про Тимошенко

14 жовтня в політичних ток-шоу «Інтера» та Першого національного говоритимуть про вирок екс-прем'єр-міністру Юлії Тимошенко. Про це повідомляють прес-служби каналів.

 

Зокрема, гостями випуску «Шустер live» будуть перший заступник голови партії ВО «Батьківщина» Олександр Турчинов, лідер партії «Фронт змін» Арсеній Яценюк, лідер партії ВО «Свобода» Олег Тягнибок, заступники голови партії «Сильна Україна» Олександра Кужель та Кость Бондаренко, генеральний директор інформаційного агентства «Інтерфакс-Україна» Олександр Мартиненко, директор Інституту стратегічних досліджень Андрій Єрмолаєв та депутати Сергій Соболєв («БЮТ-Батьківщина»), Інна Богословська (Партія регіонів), Владислав Лук'янов (Партія регіонів).

 

Хто стане гостями «Великої політики» з Євгеном Кисельовим, прес-служба не повідомляє. А в ефірі говоритимуть про життя України після вироку і чи не стане це вироком для самої України, що чекає на Юлію Тимошенко і чи є шанси на її звільнення, як рішення Печерського суду вплине на розстановку сил у владі та опозиції, чим внутрішні справи обернуться для іміджу України і, зрештою, як змінить Україну 11 жовтня 2011 року.

 

«Шустер live» стартує о 21:25, «Велика політика» - о 23:00.

 

Як уже повідомляла ТК, у проектах «Вечір з Миколою Княжицьким» на ТВі та у «РесПубліці з Анною Безулик» на 5-му також говорили про завершення суду над Тимошенко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11954
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Богословська?
4586 дн. тому
Савік, соррі, коли у тебе ця Б...огословська, я перемикаюсь на інші програми.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду