detector.media
14.10.2011 14:38
Шустер та Кисельов також говоритимуть про Тимошенко

14 жовтня в політичних ток-шоу «Інтера» та Першого національного говоритимуть про вирок екс-прем'єр-міністру Юлії Тимошенко. Про це повідомляють прес-служби каналів.

 

Зокрема, гостями випуску «Шустер live» будуть перший заступник голови партії ВО «Батьківщина» Олександр Турчинов, лідер партії «Фронт змін» Арсеній Яценюк, лідер партії ВО «Свобода» Олег Тягнибок, заступники голови партії «Сильна Україна» Олександра Кужель та Кость Бондаренко, генеральний директор інформаційного агентства «Інтерфакс-Україна» Олександр Мартиненко, директор Інституту стратегічних досліджень Андрій Єрмолаєв та депутати Сергій Соболєв («БЮТ-Батьківщина»), Інна Богословська (Партія регіонів), Владислав Лук'янов (Партія регіонів).

 

Хто стане гостями «Великої політики» з Євгеном Кисельовим, прес-служба не повідомляє. А в ефірі говоритимуть про життя України після вироку і чи не стане це вироком для самої України, що чекає на Юлію Тимошенко і чи є шанси на її звільнення, як рішення Печерського суду вплине на розстановку сил у владі та опозиції, чим внутрішні справи обернуться для іміджу України і, зрештою, як змінить Україну 11 жовтня 2011 року.

 

«Шустер live» стартує о 21:25, «Велика політика» - о 23:00.

 

Як уже повідомляла ТК, у проектах «Вечір з Миколою Княжицьким» на ТВі та у «РесПубліці з Анною Безулик» на 5-му також говорили про завершення суду над Тимошенко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY