У Княжицького і Безулик говоритимуть про вирок Тимошенко

13 Жовтня 2011
8812
13 Жовтня 2011
13:16

У Княжицького і Безулик говоритимуть про вирок Тимошенко

8812
У Княжицького і Безулик говоритимуть про вирок Тимошенко

13 жовтня у програмі «Вечір з Миколою Княжицьким» на ТВі говоритимуть про завершення суду над екс-прем'єр-міністром України Юлією Тимошенко. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Зокрема, екс-прем'єр-міністр Росії Михайло Касьянов говоритиме про «кримінальне переслідування» Юлії Тимошенко та про те, яким чином це вплине на європейську перспективу України. Народний депутат фракції «БЮТ-Батьківщина» Євген Суслов має намір розказати про події під Печерським судом у день оголошення вироку та про те, як наступного дня бійці УБОЗ брали штурмом його будинок і завдали йому тілесних ушкоджень.

 

Також про справу Тимошенко з ведучим говоритиме федеральний суддя США, українець за походженням Богдан Футей. Він розповість, чи можуть засудити до ув'язнення екс-високопосадовця за перевищення владних повноважень у Сполучених Штатах.

 

Окрім цього в ефірі Микола Княжицький намагатиметься з'ясувати, куди прямує українське суспільство та як видозмінюється ментальність у світі безпринципності та байдужості, з мистецтвознавцем, істориком та філософом Вадимом Скуратівським.

 

А ще одним гостем програми стане активістка руху Femen Олександра Шевченко. Вона розповість, як Femen протестував проти відкриття «Олімпійського» та на даху Центрального універмагу Києва вимагав від влади увімкнути розум.

 

У ток-шоу «РесПубліка з Анною Безулик» на 5-му каналі також говоритимуть про вирок Юлії Тимошенко. Зокрема, про його значення для України, реакцію міжнародної спільноти. «Євроінтеграція стоп: чому Віктор Янукович назвав рішення судді прикрим випадком? Євросоюз, Барак Обама та Володимир Путін: чи зможе українська влада вислизнути з лещат між Сходом та Заходом? "Фарс по-київськи": з яких причин опозиція говорить про встановлення в Україні авторитаризму?», - йдеться в анонсі від прес-служби 5-го каналу.

 

Програма Миколи Княжицького вийде о 21:00, Анни Безулик - о 22.00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8812
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду