Ірина Малихіна залишає новини Першого національного

15 Вересня 2011
16095
15 Вересня 2011
18:26

Ірина Малихіна залишає новини Першого національного

16095
Ірина Малихіна залишає новини Першого національного

Випусковий редактор новин Першого національного Ірина Малихіна йде з каналу. Цю інформацію вона підтвердила «Детектор медіа».

 

«Я працюю в новинах 20 років. За ці роки побачила все, крім гарячих точок. І мені ця робота, особливо в нинішніх умовах, стала нецікавою. Я багато чого бачу по другому колу. І внутрішньої мотивації займатися новинами в мене вже немає», - пояснила пані Малихіна своє рішення.

 

Однак вона не йде з телебачення. «Маю велике бажання писати сценарії для телевізійних документальних фільмів. Зараз є пропозиція взяти участь у запуску нішевого каналу», - розповіла пані Малихіна. Назву нового каналу вона не уточнила, зазначивши лише, що це один з нових супутникових ліцензіатів.

 

Ірина Малихіна працювала на Першому національному з липня 2011 року. До цього протягом року була випусковим редактором СТБ. У минулому була головним редактором «Сніданку з "1+1"».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16095
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ньюзрум2
4605 дн. тому
Iрочка! Краще за тебе редактора важко знайти! Хай тобi щастить! (працювала вона з липня 2010, а не 2011)
123
4606 дн. тому
Як це "...особливо в нинішніх умовах" ?
Ньюзрум
4606 дн. тому
Малихіна, великий тобі уклін, вдячність і шана!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду