Київська кіностудія запустила дитячий відеожурнал

7 Жовтня 2011
13299
7 Жовтня 2011
17:27

Київська кіностудія запустила дитячий відеожурнал

13299
Київська кіностудія запустила дитячий відеожурнал

1 жовтня Київська кіностудія дитячих і юнацьких фільмів запустила дитячий проект «Ось так!». Про це «Детектор медіа» повідомила редакція проекту.

 

«Ось так!» - гумористичний кіножурнал, «у якому будь-яка дитина може бути і актором, і творцем фільму», - зазначається у повідомленні.

 

Засновником і продюсером проекту є Олександр Коновалов - голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестиційної політики Сумської обласної ради (Партія регіонів).

 

У рамках проекту оголошено конкурс сценаріїв і конкурс аматорського відео, що претендує на професійну перезйомку.

 

Переможці конкурсів, які визначаться шляхом відкритого голосування на сайті проекту vottak.tv, отримають призи й візьмуть участь у зйомках кіножурналу.

 

Для відбору талановитих дітей на ролі в кіножурналі будуть проводитися кастинги та кінопроби, за результатами яких буде створена «Спільнота юних талантів». Передбачається, що ця команда і буде займатися розвитком проекту «Вот так!» разом з професіоналами у галузі кіно.

 

Для популяризації проекту «Ось так!» кіностудія організовує шоу-програми у Києві та регіонах. До участі в шоу будуть залучені організації, що об'єднують талановитих дітей віком 8-12 років: школи акторської майстерності, танцювальні та балетні школи, спортивні та творчі колективи.

 

Також результатом проекту стане телешоу, формат якого запатентований засновниками кіностудії. Паралельно з показом на телебаченні нових випусків кіножурналу будуть демонструватися «фільми про фільми» про те, як створювався кіножурнал: від кастингу акторів і конкурсу сценаріїв до озвучення та монтажу відзнятого матеріалу.

 

«Проект "Ось так!" є безстроковим і всі заходи, що входять до його складу, будуть проводитися паралельно один одному, що послужить потужним поштовхом до розвитку дитячого кінематографа і самореалізації юних українців... Вперше всім бажаючим надається можливість розкрити свій кінематографічний талант і стати учасником нового молодіжного руху, що об'єднує творчих дітей з усіх куточків країни», - йдеться у повідомленні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13299
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
кіношник
4585 дн. тому
Було б логічно в якості довідки від ТК написати, що воно таке - "Київська кіностудія дитячих і юнацьких фільмів". Бо такого закладу у місті ніколи не існувало - звична назва "кіностудія" традиційно стосується до всім відомих державних закладів, а тут схоже, що це нова приватна структура. І оскільки проектом керує член ПР, то очевидний розрахунок на отримання держкоштів під дитяче кіно - а у цьому випадку держава може фінансувати 100% виробництва.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду