detector.media
07.10.2011 17:27
Київська кіностудія запустила дитячий відеожурнал

1 жовтня Київська кіностудія дитячих і юнацьких фільмів запустила дитячий проект «Ось так!». Про це «Детектор медіа» повідомила редакція проекту.

 

«Ось так!» - гумористичний кіножурнал, «у якому будь-яка дитина може бути і актором, і творцем фільму», - зазначається у повідомленні.

 

Засновником і продюсером проекту є Олександр Коновалов - голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестиційної політики Сумської обласної ради (Партія регіонів).

 

У рамках проекту оголошено конкурс сценаріїв і конкурс аматорського відео, що претендує на професійну перезйомку.

 

Переможці конкурсів, які визначаться шляхом відкритого голосування на сайті проекту vottak.tv, отримають призи й візьмуть участь у зйомках кіножурналу.

 

Для відбору талановитих дітей на ролі в кіножурналі будуть проводитися кастинги та кінопроби, за результатами яких буде створена «Спільнота юних талантів». Передбачається, що ця команда і буде займатися розвитком проекту «Вот так!» разом з професіоналами у галузі кіно.

 

Для популяризації проекту «Ось так!» кіностудія організовує шоу-програми у Києві та регіонах. До участі в шоу будуть залучені організації, що об'єднують талановитих дітей віком 8-12 років: школи акторської майстерності, танцювальні та балетні школи, спортивні та творчі колективи.

 

Також результатом проекту стане телешоу, формат якого запатентований засновниками кіностудії. Паралельно з показом на телебаченні нових випусків кіножурналу будуть демонструватися «фільми про фільми» про те, як створювався кіножурнал: від кастингу акторів і конкурсу сценаріїв до озвучення та монтажу відзнятого матеріалу.

 

«Проект "Ось так!" є безстроковим і всі заходи, що входять до його складу, будуть проводитися паралельно один одному, що послужить потужним поштовхом до розвитку дитячого кінематографа і самореалізації юних українців... Вперше всім бажаючим надається можливість розкрити свій кінематографічний талант і стати учасником нового молодіжного руху, що об'єднує творчих дітей з усіх куточків країни», - йдеться у повідомленні.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY