Верховній Раді послуги з телетрансляції надаватимуть шведи за 2,16 млн грн

3 Жовтня 2011
10775
3 Жовтня 2011
11:26

Верховній Раді послуги з телетрансляції надаватимуть шведи за 2,16 млн грн

10775
Управління справами парламенту надало перевагу швецькому оператору супутникового зв'язку SES Astra
Верховній Раді послуги з телетрансляції надаватимуть шведи за 2,16 млн грн

Управління справами Верховної Ради за результатами тендерів 22-26 вересня уклало угоди на послуги з трансляції телебачення, синхронного перекладу, касове обслуговування та закупівлю систем кондиціювання серверного приміщення. Загальна вартість угод склала 5,07 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», пише сайт «Наші гроші».

 

Дирекція телерадіопрограм управління справами парламенту за процедурою «закупівля у одного учасника» обрала швецького оператора супутникового зв'язку «Сес Астра АБ» переможцем в тендері на послуги мережі, необхідні для трансляції телевізійних сигналів каналами супутникового зв'язку за 2,16 млн грн.

 

Нагадаємо, український парламент має власну дирекцію телепрограм - кабельно-супутниковий телеканал «Рада».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10775
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
cox
4592 дн. тому
Круто! 2,16 млн./12 мес./8 (курс доллара)=$22.500 в месяц. Это ж какая там полоса при 3.000-3.500 за мегабит? Правильно составленное тендерное задание - запорука благосостояния составителя...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду