До кінця року Astra запропонує свій 3D-промоканал і в Україні

23 Червня 2010
9767
23 Червня 2010
13:24

До кінця року Astra запропонує свій 3D-промоканал і в Україні

9767
До кінця року Astra запропонує свій 3D-промоканал і в Україні

До кінця року Astra запропонує своїм абонентам в Україні 3D-промоканал. Про це заявив Онно Зонневельд, віце-президент SES Astra з розвитку ринку центральної та Східної Європи, на прес-конференції, присвяченій зміні дочірнього бренду компанії з SES Sirius на SES Astra.

 

Як відомо, такий 3D-промоканал Astra вже пропонує своїм клієнтам у Західній Європі.

 

«Щоправда, варто пам'ятати, що ідеться лише про промоканал. Це пов'язано з тим, що 3D-контенту поки що не вистачає на повноцінний канал мовлення», - пояснив Зонневельд.

 

Щодо самого перейменування Sirius на Astra, то регіональний директор SES Astra Хокан Хйодін прокоментував його як намір компанії  зміцнити бренд, об'єднавши всі свої підрозділи під єдиною назвою.

 

«Переименование осуществляется после полного приобретения компании SES SIRIUS в марте 2010 года и завершает процесс интеграции спутниковой группировки, деятельности и штата под управлением компании SES ASTRA», - ідеться в пост-релізі компанії.  

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9767
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду