На супутнику Astra 4A з’явилась ще одна версія каналу «Україна»

22 Серпня 2011
12958
22 Серпня 2011
16:15

На супутнику Astra 4A з’явилась ще одна версія каналу «Україна»

12958
На супутнику Astra 4A з’явилась ще одна версія каналу «Україна»

11 серпня на супутнику Astra 4A з'явилась ще одна версія телеканалу «Україна», яка у супутникових ресиверах прописується під назвою Ukraina-SD. Про це повідомляє інтернет-видання «ТелеПростір».

 

Сигнал закодований системою умовного доступу BISS, тимчасом як сигнал основної версії каналу на супутнику Astra 4A закодований системою Viaccess. У прес-службі «України» пояснили, що трансляція ще однієї версії каналу в кодуванні BISS здійснюється з метою вивчення можливостей паралельного використання двох систем умовного доступу.

 

«Мы тестируем кодировку BISS с целью изучения возможностей параллельного использования двух систем условного доступа (систем кодирования), и для борьбы с попытками взлома кодирования канала» - повідомила голова прес-служби Алевтина Шаповалова.

 

Ще одна версія «України» мовить на тій самій супутниковій частоті (12130 МГц), що й усі канали групи «Україна»: «Україна», «Футбол», «Футбол+» і «Донбас».

 

Технічні параметри телеканалів медіагрупи «Україна»:

Супутник: Astra 4A (4.8° E);

Частота: 12130 МГц;

Поляризація: V;

SR: 27 500;

FEC: 3/4;

Кодування: Biss, Viaccess.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12958
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Игорь
4653 дн. тому
Всё правильно! Ukraina-SD - будет вещать в SD, а вторая версия, более защищённая - в HD (в перспективе). Ведь Украина выиграла право на HD трансляцию Кіноточки и України/
denys281
4653 дн. тому
oooo....BISS, це ж класно, вже можна дивитись)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду