Гостями Безулик стануть Мірошниченко і Зварич, Княжицького – Кужель і Пишний

29 Вересня 2011
10818
29 Вересня 2011
17:53

Гостями Безулик стануть Мірошниченко і Зварич, Княжицького – Кужель і Пишний

10818
Гостями Безулик стануть Мірошниченко і Зварич, Княжицького – Кужель і Пишний

29 вересня на 5-му каналі у суспільно-політичному ток-шоу «РесПубліка з Анною Безулик» говоритимуть про економічну амністію. Гостями студії будуть Юрій Мірошниченко, представник президента у Верховній Раді, та Роман Зварич, екс-міністр юстиції. Про це повідомляє прес-служба 5-го каналу.

 

Дискутуватимуть на такі теми:

 

- штрафи замість тюрми: як президент пропонує пом'якшити покарання за економічні злочини? Контрабандисти, валютчики, фіктивні банкрути: хто відтепер в Україні більше не вважатиметься кримінальником?

 

- гуманізм для опозиції: чи зможе новий закон врятувати Тимошенко від 7 років ув'язнення? Корупції - стоп: кого з корупціонерів зможуть виправити зміни до Кримінального кодексу?

 

- вирішити невідкладно: хто і як в нашій країні буде розрізняти підприємців і криміналітет?

 

 

У той час у програмі каналу ТВі «Вечір з Миколою Княжицьким» піднімуть тему: Як нові українські рейдери біло-синьої масті відбирають майно у вітчизняних бізнесменів, та чому заступники голови партії Сергія Тигіпка не бажають ставати регіоналами? Про це - заступник голови партії «Сильна Україна» Олександра Кужель.

 

Також у студії ТВІ:

 

- про валютне регулювання та технічний дефолт. Гостем блоку стане доктор економічних наук, заступник голови НБУ (2005-2009) Олександр Савченко;

 

- про соціальні видатки в новому бюджетному році - заступник голови партії «Фронт змін» Андрій Пишний;

 

- директор польського Інституту Адама Міцкевича Павло Поторочин, про те, чому культура є найдешевшим та найшвидшим способом створити та популяризувати імідж країни.

 

- французький історик літератури, славіст та друг Бориса Пастернака Жорж Ніва розповідатиме про сучасну Європу та Україну, літературу та суспільство.

 

- про вшанування пам'яті жертв Бабиного Яру - відповідальний секретар Громадського комітету «Бабин Яр» Віталій Нахманович.

 

- про єврейський Новий рік - дисидент, голова Асоціації єврейських общин України Йосип Зісельс.

 

 «РесПубліка з Анною Безулик» вийде о 22:00, «Вечір з Миколою Княжицьким» - 21.00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10818
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду