detector.media
29.09.2011 17:53
Гостями Безулик стануть Мірошниченко і Зварич, Княжицького – Кужель і Пишний

29 вересня на 5-му каналі у суспільно-політичному ток-шоу «РесПубліка з Анною Безулик» говоритимуть про економічну амністію. Гостями студії будуть Юрій Мірошниченко, представник президента у Верховній Раді, та Роман Зварич, екс-міністр юстиції. Про це повідомляє прес-служба 5-го каналу.

 

Дискутуватимуть на такі теми:

 

- штрафи замість тюрми: як президент пропонує пом'якшити покарання за економічні злочини? Контрабандисти, валютчики, фіктивні банкрути: хто відтепер в Україні більше не вважатиметься кримінальником?

 

- гуманізм для опозиції: чи зможе новий закон врятувати Тимошенко від 7 років ув'язнення? Корупції - стоп: кого з корупціонерів зможуть виправити зміни до Кримінального кодексу?

 

- вирішити невідкладно: хто і як в нашій країні буде розрізняти підприємців і криміналітет?

 

 

У той час у програмі каналу ТВі «Вечір з Миколою Княжицьким» піднімуть тему: Як нові українські рейдери біло-синьої масті відбирають майно у вітчизняних бізнесменів, та чому заступники голови партії Сергія Тигіпка не бажають ставати регіоналами? Про це - заступник голови партії «Сильна Україна» Олександра Кужель.

 

Також у студії ТВІ:

 

- про валютне регулювання та технічний дефолт. Гостем блоку стане доктор економічних наук, заступник голови НБУ (2005-2009) Олександр Савченко;

 

- про соціальні видатки в новому бюджетному році - заступник голови партії «Фронт змін» Андрій Пишний;

 

- директор польського Інституту Адама Міцкевича Павло Поторочин, про те, чому культура є найдешевшим та найшвидшим способом створити та популяризувати імідж країни.

 

- французький історик літератури, славіст та друг Бориса Пастернака Жорж Ніва розповідатиме про сучасну Європу та Україну, літературу та суспільство.

 

- про вшанування пам'яті жертв Бабиного Яру - відповідальний секретар Громадського комітету «Бабин Яр» Віталій Нахманович.

 

- про єврейський Новий рік - дисидент, голова Асоціації єврейських общин України Йосип Зісельс.

 

 «РесПубліка з Анною Безулик» вийде о 22:00, «Вечір з Миколою Княжицьким» - 21.00.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY